DSC02681-6
OVER ONS
Logo Bosman CMYK

Als ‘oplossingsleverancier’ bieden wij maatwerk op het gebied van watermanagement. Of het nu gaat om pomp- of zuiveringsinstallaties, Bosman Watermanagement voorziet u van deskundig advies. Ook in speciale waterprojecten kunnen wij goed onderbouwd advies geven dankzij onze jarenlange ervaring. Het perfecte eindresultaat bereiken we door direct vanaf het begin met u mee te denken.

Onze werktuigbouwkundige disciplines voeren we volledig in eigen beheer uit, en waar nodig werken we samen met gerenommeerde onderaannemers, met oog voor het milieu. Milieubewustzijn is een integraal onderdeel van onze aanpak: we hebben niveau 3 van de CO2-prestatieladder behaald. 

 Naast milieubewust maatwerk op het gebied van pomp- en zuiveringsinstallaties, leveren en plaatsen wij diverse producten van andere fabrikanten. Bosman Watermanagement staat garant voor 95 jaar ervaring, uitgebreide expertise en een groot oplossend vermogen. Onze bedrijfswaarden, de vier K's - Klant, Kennis, Kwaliteit en Korte levertijd - staan bij ons altijd centraal.

Bosman Watermanagement, opgericht in 1929 als familiebedrijf, is gespecialiseerd in op maat gemaakte producten in de watermanagementsector. We richten ons op het ontwerpen, fabriceren en installeren van hoogwaardige pompinstallaties voor irrigatie- en drainagetoepassingen.

Als marktleider in pompinstallaties voor poldergemalen bieden we zowel standaard als op maat gemaakte oplossingen. Daarnaast spelen we een belangrijke rol in waterbehandeling, met een focus op beluchting en filtratie. Ons bedrijf is klein en informeel, en we streven naar openheid en transparantie in onze relaties met opdrachtgevers. We onderhouden een langdurige samenwerking met de TU Eindhoven.

Bosman Watermanagement is ook actief in het buitenland, met distributieschappen onder andere in Engeland en de Verenigde Staten. 

Benieuwd naar wat Bosman Watermanagement voor u kan betekenen? Ontdek onze producten, bekijk onze projecten en leer meer over onze service. Wilt u weten welke tevreden klanten wij al hebben? Raadpleeg dan onze referenties. Voor direct contact met een van onze medewerkers kunt u gerust bellen of een e-mail sturen via onze contactpagina.

Contact
/