DSC02519-6
SERVICE

Service

Bosman Watermanagement staat bekend om zijn snelle service. Wij beschikken over een onderhouds- en servicedienst die zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar is. Deze opereert vanuit Piershil.

Voor medewerkers van Bosman Watermanagement is service meer dan een belofte; het vormt een integraal deel van onze betrokkenheid bij onze klanten. Of het nu gaat om een nachtelijke levering van materieel in een noodgeval of extra uren werk om ervoor te zorgen dat ons materieel goed is onderhouden en klaar voor verhuur: uitstekende dienstverlening aan onze klanten is een kernwaarde.

We hebben tientallen jaren gebouwd aan onze reputatie van ongeëvenaarde service.

Contact

Contact

Heeft u een servicemelding? Neem dan direct contact met ons op via:

+31 (0) 186 60 60 60

Ook buiten kantooruren kunt u ons bereiken via ons algemene storingsdienstnummer:

+31 (0) 6 55 723 960.

Heeft u een servicemelding, maar doet u het liever via de e-mail? Vul het contact formulier in op de contact pagina en dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons!

Service, onze ervaring is de oplossing voor uw product

Onderhoudscontract

Regelmatig onderhoud voorkomt in veel gevallen storingen in installaties. Bosman Watermanagement kan de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan eigen installaties maar ook aan installaties die zijn geleverd door derden. Het onderhoudscontract van Bosman Watermanagement kan worden afgesloten voor diverse aspecten, waaronder mechanische, hydraulische en elektrotechnische installaties, alsook software.
Het biedt zekerheid met een vakkundig onderhoud van uw installatie, een vaste prijsstelling per jaar, opties voor verlening en verhoogt de levensduur van uw installatie.
Bovendien omvat het contract een heldere rapportage van uitgevoerde werkzaamheden en de onderhoudstoestand. 

Onderzoek & Expertise

Bij oude installaties ontbreken vaak essentiële gegevens of worden er aanvullende eisen gesteld. Onze specialisten voeren expertises en inspecties uit aan dergelijke installaties, waarbij ze gebruikmaken van speciale meetgereedschappen om een grondige beoordeling te garanderen. Op basis hiervan kunnen wij flexibel inspelen op uw behoeften, bijvoorbeeld door het bieden van een uniek ontwerp, advies, revisie, of het leveren van reservedelen.

Renovatie & Revisies

Bosman Watermanagement is dé specialist in het ambachtelijk reviseren en desgewenst vergroten van de capaciteit van bestaande pomp- en zuiveringsinstallaties. Onze diepgaande hydraulische kennis, uitgebreide ervaring in het reviseren en aanpassen van dergelijke installaties, en onze focus op het aandragen van innovatieve oplossingen, vormen de drijvende kracht achter het succes van Bosman Watermanagement op het gebied van revisie en renovatie

Specialismen

Bosman Watermanagement heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en reviseren van zowel pomp- als zuiveringsinstallaties. Onze expertise omvat het hydraulisch doorrekenen van bestaande pompinstallaties, inclusief die van andere fabrikanten, en leidingsystemen. Daarnaast voeren we mechanische doorrekeningen uit op pompen en aandrijflijnen, met aandacht voor (torsie-)trillingen en slijtage. Tevens adviseren we over revisie en capaciteitsvergroting, het aanpassen en/of verbeteren van bestaande ontwerpen, en het integreren van nieuwe pomphydraulieken of pomptypen in bestaande civiele constructies. 

/