DSC02519-6
SERVICE

Service

Bosman Watermanagement staat bekend om zijn snelle service. Wij beschikken over een onderhouds- en servicedienst die zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar is en opereert vanuit Piershil.

Voor medewerkers van Bosman Watermanagement is service meer dan een belofte; het vormt een integraal deel van onze betrokkenheid bij onze klanten. Of het nu gaat om een nachtelijke levering van materieel in een noodgeval, of extra uren werk om ervoor te zorgen dat ons materieel goed is onderhouden en klaar voor verhuur, uitstekende dienstverlening aan onze klanten is een kernwaarde.

We hebben tientallen jaren gebouwd aan onze reputatie van ongeëvenaarde service.

Contact

Contact

Heeft u een servicemelding? Neem dan direct contact met ons op via:

+31 (0) 186 60 60 60

Ook buiten kantooruren kunt u ons bereiken via ons algemene storingsdienstnummer:

+31 (0) 6 55 723 960.

Heeft u een servicemelding, maar doet u het liever via de e-mail? Vul het contact formulier in op de contact pagina en dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons!

Service, onze ervaring is de oplossing voor uw product

Onderhoudscontract

Regelmatig onderhoud voorkomt in veel gevallen storingen in installaties. Bosman Watermanagement kan de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan eigen installaties maar ook aan installaties die zijn geleverd door derden. Het Bosman Watermanagement onderhoudscontract kan onder andere worden afgesloten voor mechanische installaties, hydraulische installaties, elektrotechnische installaties, software, zekerheid met een onderhoudscontract, vakkundig onderhoud van uw installatie, vaste prijsstelling per jaar, verlenging van de levensduur van de installatie en duidelijke rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden en onderhoudstoestand.

Onderzoek & Expertise

Van oude installaties ontbreken vaak de nodige gegevens of worden er aanvullende eisen gesteld. Voor het uitvoeren van expertises en inspecties aan dit soort installaties hebben wij specialisten die met speciale meetgereedschappen de installaties beoordelen. Van hieruit kunnen wij inspelen op uw wensen, bijvoorbeeld door een uniek ontwerp, advies, revisie of het leveren van reservedelen.

Renovatie & Revisies

Bosman Watermanagement is dé leverancier voor het reviseren en eventueel in capaciteit vergroten van bestaande pomp- en zuiveringsinstallaties. Veel hydraulische kennis, ruime ervaring met het reviseren en aanpassen van pomp- en zuiveringsinstallaties en het aandragen van innovatieve oplossingen hebben het succes van Bosman Watermanagement bepaald op het gebied van revisie en renovatie

Specialismen

Bosman Watermanagement is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en reviseren van pomp- en zuiveringsinstallaties. Hydraulisch doorrekenen van bestaande pompinstallaties (ook van andere fabricaten) en leidingsystemen. Mechanisch doorrekenen van pompen en aandrijflijnen m.b.t. (torsie-)trillingen en slijtage, adviseren over revisie en capaciteitsvergroting, aanpassen en/of verbeteren van bestaande ontwerpen, inpassen nieuwe pomphydraulieken of pomptypen in bestaande civiele constructies. Wij doen het graag voor u!

/