Werken bij Bosman Watermanagement

Werken bij Bosman Watermanagement

Bosman Watermanagement is een dynamisch bedrijf met het hoofdkantoor in Piershil. Er is een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden bij Bosman Watermanagement. Alle kandidaten met dezelfde klantgerichte houding als Bosman nodigen we uit om te solliciteren.
foto-00666

Waarom Bosman Watermanagement?

Betrouwbaarheid

Bosman Watermanagement maakt zijn beloften waar. Onze reputatie is opgebouwd door verwachtingen van klanten te overtreffen. Zodra onze mensen een toezegging doen, staat Bosman Watermanagement klaar om deze verplichting na te komen. Of het nu om specifiek materieel gaat, een modificatie of een calamiteit, wij hebben ons bedrijf opgebouwd door telkens weer onze toezeggingen aan onze klanten waar te maken.

Expertise

We vertrouwen op de expertise en toewijding van ons personeel. Simpel gezegd, wij leveren slimmere oplossingen. Door naar het complete plaatje te kijken, kunnen onze experts de meest effectieve combinatie van producten leveren om de klus te klaren.

Voordelen

Wij geven om onze medewerkers en waarderen de inspanningen die zij elke dag weer leveren. Daarom staat het welzijn van onze medewerkers en hun gezinnen hoog op onze prioriteitenlijst. Ons concurrerend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden is het bewijs van onze toewijding:

  • Een groeiende organisatie ondersteunt persoonlijke ontwikkeling
  • Trainingsprogramma
  • Opleidingsmogelijkheden

Mensen & Cultuur

Mensen zijn onze kracht. Wij nemen alleen de allerbeste mensen in dienst en verwachten dat zij persoonlijke verantwoordelijkheid dragen voor de manier waarop de klant onze producten en diensten ervaart. Onze continue groei vraagt om de juiste talenten en we zijn altijd op zoek naar uitzonderlijke krachten ter aanvulling van ons team.

Enthousiaste collega's binnen een dynamische en succesvolle organisatie. Onze bedrijfscultuur wordt vaak beschreven als informeel en open met een no-nonsens houding. We moedigen veiligheid, een 'can-do'-mentaliteit en teamspirit aan onder ons personeel.

/